ти в автономному режимі
назад

-30%: лови свій бренд!

З 11/03 По 07/04
brands-week-brocard.jpg

Бренди, як люди, в усьому проявляють свою ідентичність: в образі, цінностях і емоціях, які вони несуть! Одні - зухвалі і безкомпромісні, інші - романтичні і ніжні. Хтось відомий провокаційними і вишуканими ароматами, а хтось створює свою косметику на основі натуральних компонентів. Їх імена у всіх на слуху, з ними себе асоціюють і хочуть відповідати. Обирайте бренд, який підкреслить вашу індивідуальність! 11.03-07.04.2020 діє знижка 30% на обрані бренди в мережі магазинів BROCARD.

11-24.03.2020 знижка 30% надається на продукцію брендів Agent Provocateur, Anna Sui, Artdeco, Clinique, Davidoff, Dior, Dunhill, Escada, Ferragamo, Glamglow, Institut Arnaud, Lanvin, Loewe, Make Up Factory, Mancera, Missoni, Miu Miu, Origins, Revlon, Roberto Cavalli, Smashbox, Tom Ford, Yohji Yamamoto, Dr. Irena Eris, Decleor, за умови наявності їх в магазині, окрім товарів зі знижками і за спеціальними цінами.

На період 25.03-07.04.2020 перелік акційних товарів може змінюватися. Інші знижки, в тому числі за дисконтними картками, не додаються. При покупці з використанням подарункових карток знижка 30% діє лише при оплаті різниці між ціною реалізації товару без знижки та сумою номіналів подарункових карток.

Деталі – у консультантів магазинів та на сайті BROCARD.UA